Snorkling

Hejhej!

det ar fortfarande varmt och skont har nere i thail, fast vi har haft regn nu i 3 dagar, det suger men idag var det hyffsat fint iallfall, och idag var det en snygg solnedgang sa det blir annu finare vader imorgon!

Julaftons firandet var inte direkt som i sverige, det var super trevligt med massa killar som ar tjejer eller ja ni fattar hoppas jag sanna som det ar fullt av har i thailand, som upptrade och var roliga pa scenen, alltsa jag har aldrig skrattat sa mycket pa en julafton! sen hade vi typdrak hattar pa oss, nagot konstigt satt som dom firar pa men annorlundakan bli kul och det blev det!

igar snorklade vi vid similiand island, verkligen helt sjukt roligt, jag har hittat ett nytt intresse!! snorkling, sag en doris fisk, och nastan en nemo!!! sen var det korall strander som var krit vita och som inte blir varma av solen, hur bra som hellst!
Hade en tjej(kille) som guiad, och den baste haha, han var sa skon, det blev en show av hela resan, det ar nagot alla borde testa pa,

hm..  nu kommer jag inte ihag vad jag skulle skriva!!

ska kolla pa lite nyheter nu! ifran sveeerige! snart aker vi vidare till bankok! tjooohoo!

SEs snart dar hemma! saknar er!

bilder,

jag hatar att mitt ansikte alltid ar sa fuckat!!!

Julafton

Hejhej dar hemma!! nu har jag dator tid igen!
Basta morgonen sen vi kom var idag!! jag vaknade av en dum vackning av pappa gick till toaletten och sen nar jag kom tilbaka lag det SUPER SOTA paket till mig pa sangen,. och gissa?!?! det var fran SARA!!!! jag hade inte kunnat ana det, jag blev sa himla glad att jag glomde bort att jag var sur och allt!! fick det snyggaste halsbandet, hetaste trosorna och goaste godisarna!! jag ar hel nojd, tack alsklingen!!

nu ska jag forsoka lagga upp lite bilder till er :)
sen ar det jul middag har pa hotellet med allihopa, dom fixar och donar suoper mycket, ska bli roligt,
och just nu vet jag inte vad jag skriver jag ar sa himla glad over att fa prata med sara som jag inte gjort pa tusen dagfar kanns det som, synd att inte mathi och lovis och alla andra kan vara inne samtidigt :D:D:
GOD JUL!!!!!!!!!

Thailand update!

tjenixen svenskisar :) mest mina borlangisar :):)
Nu har det gatt nagra dagar till har nere pa andra sidan jorden, och jag och resten av familyn njuter for fullt. Igar och idag har det varit dom varmaste dagarna i mitt liv, helt utmattad av varmen men inte ska jag klaga jag alskar det har!
Fixade till naglarna igar, det var ju annorlunda inget som man gar och gor ofta i sverige precis, sa det var skont. Vi har hittat en favvo restaurang i Khaolaak som ar mer an mumms!
kommet inte ihag tjingtjong namnet men ska kolla upp de, for ni som ska till thai ak till den!!
akte tuktuk med massa skaningar bor mest av dom har, fran sverige , flera som rekomenderar Mbk i bankok sa nu langtar jag annu mera!! 
Ar pa stranden varje dag och myser runt,. jagar krabbor ocksa haha, men lyckas inte speciellt bra dara..
har fatt lite mer farg nu iallfall. men varfor kanner man sig alltid som den blekaste vart man an kommer ? sa in i helsike jobbit!
tror de blir imorgon som vi ska till White sand, och bada sola mysa och tare lungt,. det ar nagon strand som har jatte fint strand och klarblatt vattten, ska bli roligt!

maste beratta ocksa nu ar det snart 4ar sen tsunamin var har och vi ar pa det mest drabbade stallet i varat hotell ssom vi bor pa blev inte jatte skadat det var restaurang delen och reseptionen som fick byggas om och poolomradet.
men, det ar sa hemskt att se hur famniljerna har satt upp minnes lappar och dikter pa traden och gjort det fint langs stranden for deras sma barn, precis utanfor varat hotell ar det ett par som forlorande bada sina barn, 3 ar och en 9 manader gammal bebis. det gar inte att inte bli rord nar man ser det... undra verkligen hur det kommer att vara den 26:e..
Manser aven att baksidan pa hotellet dar ligger det massa gammalt tra och allt ar i en rora, det maste vara sant som dom inte har tagit hand om an. ocksa hemskt,

Jag har somvanligt tur otur med attt logga in nar mina vanner inte ar inne, buuuhh.h. de suger och har nere ar det inget egentligen som lockar till datorn, mer an attt jag vill se hur ni har det favvisarna dar hemma. och sistjag var innne kranglade bade bilddagboken och bloggen, och thaiarnas datorer ar inte dom snabbaste haha,. sa jag fick litte panik for om jag skulle hinna saga nagot till er ni vet ju vilka ni ar,
sen hann jag snacka litte med Jess :D innan mitt msn lacka ur :( ( nu logga hon in igen )

och mina vanner!!!! vi behover prata mycket mycket och lange lange nar jag kommer hem later det som  ;);)  hoppas det gick bra for er allihopa pa matte provet ocksa, Sara fortsatt med din lista den uppskattar jag som shutton
;D
jag saknar er allihopa, och om jag inte minns fel sa ar det val haga fest idag och ni ska ha det super kul ikvall fira att det ar jullov!!!!och njuuuut!!  jag ska forsoka hitta ett sms kort, har inte hittat nagot an, ingen forstar vad jag menar nar jag fragar heller :S dom har knepig engelska!

Vi hors och ses snar!!! inte langt kvar nu Possss heejj pa er allihopa!

en riktigsemester ar ingen semester utan trubbel for family moberg!

hejsan nu ska jag beratta for er alihopa ! >D
Resdagen..
Egentligen ar det alderles for mycket att saga om denna dagen, det var helt galet! men fran orebro till arlanda gick allting finemang och sa.  Den Resan startade kl nio pa morgonen lite for tidigt jag var helt dod nastan.
Vi skulle stanna och kaka pa vagen och fa skjuts till flygplatsen galet bra.
Nar vi sen landade i Helsinki gick allt fint (till en borjan) VI skulle saga hej till Tinas slakt som vantade nagonstans som vi inte riktigt visste sa de blev kaos, tina sprang hit o dit och vi stod kvar sen tog det san tid sa pappagick o letade efter tina (i en stor javla flyplats) men hittade henne inte, sa dar stod vi och var rattsa stressade for planet  gick om 35 min, och vi hade ingen tina med oss... shit!  det anda jag tankte var att vi skulle missa planet, men sen som tur var stod hon och forsokte komma forbi sakerhetskontrollen utan pass och biljett (for det hade pappa alltihopa av) men vi hittade varanndra och satt oss pa planet mot Thai!

Flyg resan var den varsta jag varit med om, skrikande ungar och utan luftkondisionering, eller hur det nu stavas >P \
kunde inte sova en blund, och jag ville bara komma fram!

Nar vi var framme i Bangkok sen hade vi 7 timmars vantan pa varat nasta flyg till phuket och jag var galet trott somnade pa golvet sittandes! Nar vi sen har vantat i kanske 3 timmmar ska vi checka in, och vi tankte att det borde ga bra nu, anven fast det var 4 timmar kvar, och det gick bra attt checka in, men da sager dom att varat plan ar installlt!!!! hahah,
men vi hade tur som var tidiga for det fanns ett plan vi hann med och det gick fin fint!

Framme i phuket fick vi skjuts fran flygplatsen till kaoh LAak, soft, jag sov lite till i den bilen! Sen vips framme vid hotellet, eller ska jag kanske saga PALATSET, alltsa jag trrodde att han hade kort oss fel, det ar helt underbart stort, och sa himla fint overallt.
Vi fick valkokmmstdrinkar nar vi komm, ( jag var typ en zoombie) och fick ensom barde vaskorna till varan Family Sweet som vart rum kallas, shit  jag dog nar jag sag det, hela rummet  ar storre an varan lagenhet hemma i borlange, jag sover i en fet sang och har eget badrum  med issa, det ar nice som fan!
men efter 9 dagar maste vi byta rum, typ for att nogon anna familj bokade innan oss, fy dom jag vill inte lamna lyxet, haha

Vi tog och kakade pa resttaurangen 30 kr! haha for maten det ar sjukt va det ar billigt, sen var det sangen for mig, och sov gott som fan!
 
Dag 1
det blev melon och annanas till frulle och sen ner till stranden som ligger bara pa andra sidan vagen, det ar for bra har,  jag har aldrig varit med om battre! ak till thai for sjutton!  till kvallen tog vi tuktuken till stan och kakade gott! och shoppade litte!

Dag  2
 som ar idag, har jag varit sjalv vid havet dom andra i familjen brannde sig sa dom ar kreftishar nu. men sen orkade jag inte vara sjalv gick till polen och fick den absolut godaste melon shaken! Mums,  och idag har vi bara firat tina som fyller ar! jippii,

det ar sa himla mycket man vill hinna med att skriva och som jag har tankt att det maste jag  beratte men kommer inte pa nagot nu, det star helt stilla haha.,

Kevin vann i dol ocksa tjuvlaste jag i nagonstidnig !!!! super bra, totisen !

Och nu nar jag var online ar det synd att ingen an mina vanner ar det samtidigt, attans, otur kallas de,  men jag saknar er lika mycket for det, !!!! ni borde komma hit! och vara med om allt det underbara,!!! det ar verlkligen som du sager mathilda thai kan inte jamforas med nogot annat land, alltsa anven fast jag varit har bara tva dagar, I love it!!

Nu far ni ha det sa bra, for det ska jag, pussss o krammis eran josephine!!!



res-sjukan tar över

Hej hallo! det här blir sista inlägget från Sverige, sen hoppas jag att jag vill sitta vid datorn lite där i thailand också.
Jag blir allderles rörd när jag ser hur många det är som säger att dom kommer sakna mig och era bloggar :') snyftis *
alltså det betyder ju hur mycket som hellst för mig om ni inte redan förstår det förståss. massa lööve till er bästisar!

jag är pigg som aldrig förut en onsdag 23.24. hoho var är tröttheten? det är sånt här som kallas resfeber skulle jag tro ;>

juste ett litet instick om lucian, synd att inte min vackraste mathilda blev lucian men jag vet att hon hade varit den absolut snyggaste bästaste vackraste mest strålande lucian borlänge har haft, plus att hon sjunger fint :) men nu slapp du ju läsa en dikt mathiii ;)

Heeeeejjdååååå från oss till er!  tjingeling tjong tjong! jag kommer sakna sverige tro det eller äj!




fan va jag tjatar

10 december

Hej idag!
IDAG tar syrran och jag tåget till Örebro och imon bittti flyger vi från kylan, stockholm, arlanda!  Det ska bli jätte roligt, jag vet inte vad jag ska ta mig till riktigt, men snart kommer jag nog på något :)
Så himla tråkigast i hela världen att jag inte kan stoppa med mina vänner i bagaget! jag vill jag vill jag vill! en månad utan er? hallo.. ?
Har inte kunnat sova helt okej igår natt och inatt, kanske för att jag är extremt flygrädd, och tror att minsta mystiska man är en terrorist!  alltså det är bara lite av vad som går runt i mitt huvud när jag sätter mig på ett plan, men det borde ju gå bra det har det gjort alla andra gånger.

Jag hoppas iallafall att alla ni här hemma får en vit och fin jul och ett hejvilt nyår :D
Vi ses nästa år! :)


tihi glömde berätta igår att  jag fick väldigt söta sms very glad över dom :) 

fri fri fri

Hej hallå!
Idag har jag känt mig mer fri än någon gång under december månad! jag har gjort mitt absolut sista prov för i år och det känns så jävla underbart! plus att vi slutade 13.00 idag för lärarna ska iväg.

Och tack så mycket Gabi för att du förstår att man inte vill ha läxor när man åker bort, man borde ha gabi i allt. helt klart  bästa läraren någonsin. det enda jag fick av henne var en stor kram och ha det så bra!!
av de andra lärarna har jag fått ex, träna 3 pass, läsa på de , läsa på de , läsa på de utan någon kram eller ha de bra.. TACK GABI!

Kikade förbi kupolen för att handla lite julklappar, tänkte jag, men nej hittade inget mer än en blomma och paketpapper haha
Imorgon är det sista skoldagen för i år, gud så skönt :D
Nu harjag hittat på lite bilder som jag ska kolla på när jag saknar folket här hemma :D

När jag saknar sara och mathilda ska jag titta på den här! ;)


När jag saknar dig lovisa så ska jag kolla på den här ;)



när jag saknar glada sommar stunder ska jag kolla på den här ;)

När jag saknar jessi ska jag titta på den här ;)



när jag saknar sarorna +h så ska jag kika på den här ;)




När jag saknar mathilda så ska jag titta på den här ;) (ps bks hamburgare är inget hit! )




När jag som mest skulle vilja att ni var med så ska jag kollla på den här ;)


kort sammanfattning av mina tankar just nu: FAN VAD JAG KOMMER ATT SAKNA ER!!!!!!


made of stone

yaho! jag känner mig för jävla nördig när jag har suttit och pluggat matte hela dagen och det går galant faktiskt, så nu har jag paus. men jag är nervös. och så engelskan hur många ord ska vi inte kunna typ 150 st ?! och jag kan helt seriöst bara 5!
det är massa synonymer som är jätte konstiga ( skulle inte säga så om jag verkligen inte kunde så ni vet.) , brukar faktsikt få höra att jag är bra i engelska men sen jag började på haga har fan engelska lärarna vart sura och bittra säger inget bra, pushar inte ett dugg, och sånt påverkar faktiskt
ni kanske tänker att det är upp till mig själv men, varför vill jag göra bra i från mig på någon lärares prov om dom inte börjar visa lite uppskattning!!

ja är sur  på lärarna!


Nu väntar jag på att mamma ska handla klart så jag får mitt gotti! sen ska jag iväg och jobba litte senare och jag ska jobba sent för första gången en helg, undra hur de blir :)
Så stay away från max ikväll så kanske jag får sluta lite tidigare :) haha


Mysigast

Jag har haft en mycket mysig kväll ikväll, så nu säger jag godnatt för mig :)

the big blogg

hey hey!
Det är inte över än i skolan med det tyngsta kemi provet gjordes idag och det känns lite bra,
Har ett matte prov och ett engelska B prov kvar bara , plus någon analys tjossan på pedagogiskledarskapen plus två redovisningar innan jag tar semester och kommer hem nästa år!

Det är tufft nu folket, Ikväll ska vi iallfall ha idolkväll hos mig! det blir gött ska försöka komma på något bra att käka eftersom att mamma är på julbord och issa ska käka borta så är totaly ensam hemma ikväll ( ett tag iallafall)

Resten av helgen ska jag plugga och jobba och plugga lite mer.

men det är det värt, om 5 dagar åker jag, och dagarna går så himla fort nu så det är tokigt!

från och med på onsdag kanske så blir det resedagboken, mylifeinthai tror inte jag orkar krångla med bloggen som har varit knasig förut, och föratt jag ska kunna ha så bra kontakt med mina honeys i sverige så kör jag på den :)

Nu ska jag plugga lite mer, en fredag haha fyfan!
KRAM


snyggt jobbat!



EN finfinfin sommarfilm av sara :)

yrt och gealet

Helt ärligt vet jag inte vad jag håller på med just nu.  Borde plugga nk men har ingen lust med det idag :)
vaknade med en förkyldning som sitter i än.
Skulle testa grönt mint te när jag kom hem, tänkte att det skulle vara gott, men klara de inte ens av en sked av det tee't det smakade som om jag drack tuggummi, så inget jag tycker ni borde testa. stay away helt enkelt,
så jag tog en kopp choklad ist :)

Bye / J
bara 8 dagar kvar!


finaste finaste finaste hårfärgen, får försöka lyckas lika bra som hon med det!


lycklig 10000000000%

Jag har tjatat och tjatat om peace and love hela förra veckan och det  har aldrig varit att jag har längtat så mycket till ett peace and love någonsinn! brukar inte tycka att det är höjdpunkten på sommaren men nu har det kännts så och idag berättade linn att LARS kommer!!!! måste ju nästan varit som att jag visste det fast jag inte visste om ni fattar! det här kommer bli ett så jävla bra år det är helt galet vad jag längtar till Peace and love nu, som aldrig förr. ge mig sommar nu,
Dom här med!

2004 viktigt år

hihi åh jag hittar massor med söta grejjer haha
titta på det hära, little ällee vadå! läs lite om mitt liv år 2004 här


Mina Idoler


Jag har några väldigt speciella idoler och det är mina kompisar dom äger alla.

Helt under speciella är dom.

Några av dom kommer nog till och med att bli någon annans idol också när dom blir större.

När jag blir stor ska jag bli...


När jag blir stor ska jag bli reseledare i Thailand.

Det är min stora Dröm. Men om jag ska kunna göra det så måste jag kunna många språk och vara bra på det. Om jag inte blir det så vill jag bli designer för kläder. Men jag blir Reseledare.

Skolan


När jag är i skolan så har jag faktiskt jätte roligt.

Jag jobbar bra på lektionerna och har kul. Pratar väl lite då och då. Men om jag inte pratar när jag jobbar så går det tio gånger så segare

.

Jag blir glad av..


Jag blir jätte glad av att andra människor är glada och när jag får snälla komplimanger. Då blir jag glad. Jag blir också glad av att spela innebandy för de är skoj.

Jag blir ledsen av...


När vi tjejer har bråkat det behöver inte vara jag men när några eller någon bråkar så går det ju ut över dom andra kompisarna oftast. Men om det är jag och någon så blir jag okoncentrerad och tappar jobb lusten. Jag blir också ledsen när jag tänker på våran förra katt Missan hon var underbarast av dom underbara.

2004

Åkte jag till grekland med pappa & Tina. Det var första gången som jag och Isabelle åkte till ett varm land

alltså tider, sköna tider utan att behöva känna sig stressad över vad livet ska ta vägen efter 18. jag är fan rädd!


skolan <3 mig den hära veckan faan!

Me tja!
Sitter i skolan fortfarande och pluggar som satan. det går galant :)
Tog en liten paus och sitter nu och läser mina gamla svenska arbeten sen typ sjuan?
haha,. så himla kul.
Kommer du i håg?
Ögonblock jag kommer ihåg 2004

"Jag kommer speciellt ihåg när jag var med Sara det var i somras.

Vi hade jätte roligt ihop. Vi var på badstranden i haganäs med hennes familj.

Efter ett tag ville vi dyka efter grå lera på botten av sjön vid båtbryggan. Vi dök ner massor av gånger och hämtade leran. När vi kom upp från botten sista gången skrek Madelen, Saras lilla syster. Hon skrek att det va en abborre som flöt på vatten ytan. Vi kollade snabbt omkring och plötsligt kom en abborre flytande i vattnet. Det var jätte äckligt. Vi försökte att ta oss upp på bryggan men den va hal så vi gled ner igen. Jag fick panik, tror att Sara också fick det.

Men efter några försök kom vi upp. Sen när vi kommit upp sprang vi och hämtade håven och håvade upp fisken. Den var alldeles vit prickig."

Haha. jag  sitter här på spek och små ler lite åt mina halvlarviga svenska grejjer haha, men det är kul, jag vissa saker har man ju bara glömt bort som den här bilden tex!!!!!!



Ska plugga på nu sen till svea :)
9 dagar kvar nu  nervöst!
pappa ringde igår och frågade vad jag ville ha i julklapp om vi inte skulle åka. fifan, om det blir inställlt nu, det är för nära för att något sånt skulle kunna hända.
kramis


RSS 2.0